Κεντρική Basket League Άρης Δεν πάει Βέλγιο ο Πέτγουεϊ, “πληρώνει” το επεισόδιο με τους οπαδούς

Δεν πάει Βέλγιο ο Πέτγουεϊ, “πληρώνει” το επεισόδιο με τους οπαδούς

petway 1

H αρχική ενημέρωση που υπήρχε από τον Άρη ήταν πως ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα ακολουθούσε την αποστολή της ομάδας στο Βέλγιο για το ματς με την Οστάνδη. Ωστόσο το πρωί της Δευτέρας άλλαξαν τα δεδομένα και σύμφωνα με την πλευρά της ΚΑΕ, ο Αμερικανός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή εξαιτίας του περιστατικού που έγινε στην Πάτρα με τους οπαδούς του Άρη.

Ετσι ο Αμερικανός “πληρώνει” την συμπεριφορά του για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα και με την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του παίκτη (π.χ. για το αν “τελειώσει” και… τυπικά από την ομάδα) που έτσι κι αλλιώς δεν ικανοποιεί βάσει της προσφοράς του και φαινόταν να μην έχει… μέλλον στον Άρη.

Στην αποστολή για το παιχνίδι με την Οστάνδη είναι οι Μποχωρίδης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Mοράντ, Βασιλόπουλος, Γουίβερ, Μπένσον και Μπελ. Για τον Μποχωρίδη, η ΚΑΕ κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στη FIBA και πλέον περιμένει να εκδοθεί εγκαίρως το δελτίο του για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Οστάνδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…