Κεντρική NBA Χέιγουορντ: “Ελπίζω να επιστρέψω φέτος”
NBA

Χέιγουορντ: “Ελπίζω να επιστρέψω φέτος”

gordon hayward

Ο σοβαρότατος τραυματισμός του Γκόρντον Χέιγουορντ στην πρεμιέρα της σεζόν εξακολουθεί να αποτελεί την πιο στενάχωρη ιστορία του NBA για φέτος. Ο σταρ των Μπόστον Σέλτικς υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο αλλά και σοβαρή ζημιά στην κνήμη, με τις αρχικές εκτιμήσεις να προβλέπουν ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δράση πριν από το τέλος της σεζόν 2017-18.

Παρ’όλα αυτά, όμως, ο Χέιγουορντ έχει παρουσιάσει αλματώδη πρόοδο στην αποθεραπεία του, αφήνοντας μια πολύ μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας. Ο ίδιος τόνισε ότι το ενδεχόμενο αυτό υπάρχει στο μυαλό του, αν και επιθυμεί να είναι σίγουρος, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

“Σίγουρα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Προσπαθώ να επιστρέψω όσο πιο σύντομα μπορώ και ταυτόχρονα να είμαι σίγουρος ότι έχω ακόμα πολλά και καλά χρόνια μπάσκετ μπροστά μου. Το να επιστρέψω νωρίς και να ξαναχτυπήσω δεν βρίσκεται στο μυαλό μου. Όταν επιστρέψω, θα έχω 1000% εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και το πόδι μου”, δήλωσε ο Χέιγουορντ στην Boston Globe.

Ο φόργουορντ της Βοστόνης δεν μπόρεσε, μάλιστα, να κρύψει τον ενθουσιασμό του για ένα ενδεχόμενο πρόωρης επιστροφής αλλά φροντίζει να μη βιαστεί: “Ελπίζω να μπορώ να παίξω φέτος. Θα είναι καταπληκτικό. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που με αγχώνει. Αγχώνομαι για το τι μπορώ να κάνω σήμερα ώστε να βοηθήσω τον εαυτό μου να γίνει καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…