Κεντρική NBA Χάνει τη χριστουγεννιάτικη “τιτανομαχία” ο Κάρι (vid)
NBA

Χάνει τη χριστουγεννιάτικη “τιτανομαχία” ο Κάρι (vid)

steph curry

Η “μάχη” ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς αποτελεί το πιο κλασικό ντέρμπι της σύγχρονης εποχής του NBA, με τις δύο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί στους Τελικούς του NBA τα 3 τελευταία χρόνια. Επίσης για σερί φορά, θα δώσουν ραντεβού την ημέρα των Χριστουγέννων αλλά ο Στεφ Κάρι δεν θα κοσμήσει το παρκέ με την παρουσία του.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ-σταρ των Γουόριορς θα χάσει, κατά πάσα πιθανότητα, το παιχνίδι αυτό, “κουβαλώντας” τον τραυματισμό που υπέστη στον δεξιό αστράγαλο, στις 4 Δεκεμβρίου εναντίον των Πέλικανς.

“Η εξέταση έδειξε ότι ο αστράγαλος αναρρώνει ικανοποιητικά κι ότι ο Κάρι έχει κάνει πρόοδο, κάτι που θα του δώσει τη δυνατότητα να κάνει ειδικές ασκήσεις εντός παρκέ τις επόμενες ημέρες. Θα επανεξετασθεί σε μία εβδομάδα με την προσδοκία να υπάρχει περισσότερη σαφήνεια, σχετικά με την επικείμενη επιστροφή του στο παρκέ”, ανέφερε το επίσημο ανακοινωθέν των Γουόριορς.

Το σημείο-κλειδί της παραπάνω ανακοίνωσης είναι η φράση που αναφέρει ότι θα επανεξετασθεί σε μία εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι αυτό θα συμβεί μετά το χριστουγεννιάτικο ντέρμπι.

Τη φετινή σεζόν, ο Κάρι έχει 26.3 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 6.6 ασίστ ανά αγώνα ενώ οι Γουόριορς “τρέχουν” σερί 9 νικών, τις 5 εκ των οποίων δίχως τον Κάρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…