Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μπορούμε να κερδίσουμε στο ΣΕΦ”

“Μπορούμε να κερδίσουμε στο ΣΕΦ”

fabien causeur real madrid panathinaikos

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και να επιστρέψει στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Φαμπιάν Κοζέρ. Ο Γάλλος γκαρντ ανέφερε ακόμη ότι οι “ερυθρόλευκοι” είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παίζουν σκληρά, αλλά πιστεύει ότι η “Βασίλισσα” μπορεί να φύγει με το “διπλό” από την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην Ευρωλίγκα:

“Σε δύο εβδομάδες θα παίξουμε το clasico για την Euroleague με την Μπαρτσελόνα, αλλά προηγουμένως έχουμε παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού. Φυσικά, ξέρουμε πώς είναι η Εuroleague. Κάναμε ένα άσχημο βήμα με την ήττα από την Ερυθρό Αστέρα και τώρα πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση με μία εκτός έδρας νίκη. Όταν χάνεις στην έδρα σου, πρέπει αμέσως να το διορθώσεις. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι πάντα παίζει σκληρά. Ωστόσο, έχουμε μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει εκεί.

Στη φετινή Euroleague, από την αρχή της χρονιάς, έχουμε δει ότι κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε άλλη. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να μαθαίνουμε από κάθε αγώνα, ακόμη κι αν είχαμε άσχημες εμπειρίες τις προηγούμενες εβδομάδες. Πρέπει να αποδείξουμε ότι καταλάβαμε τι συνέβη και να βρούμε ένα τρόπο να νικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…