Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μπορεί να γίνει ο κορυφαίος στην Ευρώπη”

“Μπορεί να γίνει ο κορυφαίος στην Ευρώπη”

doncic hanga

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, όπου θα βρεθεί στην Μαδρίτη για το Clasico και ο Άνταμ Χάνγκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για το παιδί θαύμα της Ευρώπης, Λούκα Ντόνσιτς, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ των Καταλανών στην MARCA:

Για τον αγώνα: “Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Ρεάλ έχει προβλήματα με τραυματισμούς. Παίξαμε μια φορά φέτος στο σπίτι τους και τους κερδίσαμε. Έχω καλό προαίσθημα, αλλά ξέρουμε ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι ολοκληρωμένη ομάδα και όταν παίζουν στην έδρα τους έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση. Αλλά πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε με την αίσθηση που είχαμε πριν από μερικές εβδομάδες”.

Για τo αν μπορεί να γίνει ο Ντόνσιτς κορυφαίος στην Ευρώπη: “Μπορεί να γίνει, είναι σε φόρμα. Πριν από δύο μέρες έπαιξα κόντρα στον Πονίτκα, που δεν είναι παίκτης Euroleague, αλλά δεν είναι κακός παίκτης. Ο Ντόντσιτς παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχει τον ρόλο που είχε ο Γιουλ πριν τραυματιστεί. Είναι 18 ετών και είναι πραγματικά απίστευτος. Είναι παντού στο παρκέ και ένας από τους στόχους μας είναι να τον σταματήσουμε”.

Για την θέση του Σλοβένου στο NBA Draft 2018: “Δεν ξέρω πώς είναι οι παίκτες του NCAA, αλλά τον βλέπω κάθε εβδομάδα στην Ευρώπη. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε 32 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω ποιος είναι ο τελευταίος που πέτυχε κάτι ανάλογο. Θα είναι στις κορυφαίες επιλογές σίγουρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…