Κεντρική Γ' Εθνική “Αθλητές-προπονητές-διοίκηση είναι μία γροθιά”

“Αθλητές-προπονητές-διοίκηση είναι μία γροθιά”

Λιόνας

Ο κόουτς της Αχαγιάς 82, Θανάσης Λιόνας έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Γλαύκο.

“Σήμερα πετύχαμε μία σπουδαία νίκη με τεράστια βαθμολογική σημασία, η οποία συνοδεύτηκε και με εξαιρετική εμφάνιση. Τα παιδιά παρουσιάστηκαν στο παρκέ, συγκεντρωμένα και με μεγάλο πάθος και κατάφεραν να πετύχουν μία καθαρή νίκη απέναντι σε έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους της κατηγορίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές και να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια -και σε αυτούς που αγωνίστηκαν περισσότερο και σε αυτούς που αγωνίστηκαν λιγότερο αφού η προσπάθεια είναι συλλογική- γιατί αξίζουν αυτήν την πορεία και η ομάδα μέσα από τις εμφανίσεις της δείχνει ότι το τρίπτυχο αθλητές-προπονητές-διοίκηση είναι μία γροθιά και σίγουρα το μέλλον προδιαγράφεται πολύ καλύτερο. Σημαντική βοήθεια για μία ακόμα φορά, ήταν αυτή του κόσμου. Του αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή ότι η βοήθειά του είναι πολύτιμη και τη ζητάμε κάθε φορά. Επί τη ευκαιρία, εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε όλους”, δήλωσε ο Λιόνας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…