Κεντρική Β' Εθνική Ασπίς Ξάνθης: “Μακράν η χειρότερη φιλοξενία”

Ασπίς Ξάνθης: “Μακράν η χειρότερη φιλοξενία”

aspis xanthis aspida titanes palama

Πολλά παράπονα από τη φιλοξενία των Τιτάνων Παλαμά είχαν οι άνθρωποι της Ασπίδας Ξάνθης μετά τον αγώνα των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν λόγο για μακράν τη χειρότερη φιλοξενία, που είχαν ποτέ από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων, ενώ είχαν παράπονα και από την αντιμετώπιση των διαιτητών.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν:

Παρατήρηση 1η: Σ΄ένα παιχνίδι ντέρμπι με την μία ομάδα να προηγείται με δέκα πόντους πέντε λεπτά πριν την λήξη και την άλλη να προσπαθεί να μειώσει, τα 1-7 φάουλ σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο είναι μία τουλάχιστον περίεργη εικόνα. Επίσης η ανοχή των διαιτητών δεν είναι κάτι διαπραγματεύσιμο, θεωρούμε ότι υπόκειται στους κανόνες του αθλήματος ή μήπως όχι;

Παρατήρηση 2η: Συναντήσαμε μακράν την χειρότερη φιλοξενία από τους παίκτες και τους παράγοντες των Τιτάνων, επί σαράντα λεπτά μας προκαλούσαν και μας έβριζαν (εξαίρεση ο προπονητής τους ο κύριος Φόρος που είναι κύριος με Κ κεφαλαίο). Φυσικά έβαλαν και στο ίδιο “τρυπάκι” τον κόσμο τους από την κερκίδα, που στο τέλος ξέφυγε.

Παρατήρηση 3η: Το ρητό “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με την αισθητική του καθενός, όπως φυσικά και το ρητό ”οφθαλμόν αντί οφθαλμού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …