Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Αρχηγική εμφάνιση (pic)

Αρχηγική εμφάνιση (pic)

“Σας ευχαριστώ που μου δείξατε σήμερα τι σημαίνει δύναμη, πίστη και αγάπη… υποκλίνομαι στο μεγαλείο σας…”. Με αυτά τα λόγια ο Μιχάλης Κακιούζης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρθηκε στους αθλητές με αναπηρία και στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΣΕΚΑ, το “1o hope Streetball” στην πλατεία Συντάγματος.

Ο Μιχάλης Κακιούζης βρέθηκε χθες στο Σύνταγμα, γνώρισε από κοντά τους αθλητές, αγωνίστηκε μαζί τους και χειροκρότησε την προσπάθειά τους.

Η ΟΣΕΚΑ, τον ευχαρίστησε μέσω του site της. “Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία, ήρθε στο “1ο Hope Streetball“, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία. Ήρθε μαζί με τα δύο παιδιά του, δεν αρνήθηκε ούτε να φωτογραφηθεί, ούτε να μιλήσει για την εκδήλωσή μας, ούτε να καθίσει στο αγωνιστικό αμαξίδιο και να παίξει με μας.

Τον ευχαριστούμε κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας, καθώς είναι ένας από αυτούς που στηρίζουν τους πιο δυνατούς παίκτες της Ελλάδας, τους παίκτες με αγωνιστικό αμαξίδιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Ο κορονοϊός χτύπησε την ΑΕΚ!

Τα προβλήματα δεν σταματούν στην ΑΕΚ. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μορέιρα, ήρθε κι ο κ…