Κεντρική Basket League Άρης “Αντιστρόφως ανάλογη της εικόνας μας η δουλειά που κάνουμε”

“Αντιστρόφως ανάλογη της εικόνας μας η δουλειά που κάνουμε”

dimitris flionis aris

Μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Φλιώνης ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τους “πράσινους” για την όγδοη αγωνιστική της Basket League. Ο γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι η εικόνα τους στο γήπεδο είναι αντιστρόφως ανάλογη της δουλειάς που κάνουν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Αύριο (10/12) έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Ξέρουμε πολύ καλά ότι πρέπει να παίξουμε έξυπνα και δυνατά, να σεβαστούμε κάθε κατοχή και να παλέψουμε για 40 λεπτά.

Εμείς είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να δείξουμε την εικόνα που μας αρμόζει στο παρκέ. Ξέρουμε ότι δεν παίζουμε σωστά και με καθαρό μυαλό, σε διαστήματα των αγώνων και μόνοι μας διευκολύνουμε τη δουλειά του αντιπάλου. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και να βρούμε τον τρόπο καθημερινά.

Η δουλειά που κάνουμε και η προσπάθεια μας είναι αντιστρόφως ανάλογη της εικόνας μας. Αυτό μας πεισμώνει και μας εκνευρίζει ταυτόχρονα. Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι απαιτητικό κι εμείς πρέπει να είμαστε ακόμα πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς μας, ώστε να κάνουμε πάντα το κάτι παραπάνω για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί, την ομάδα. Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να κερδίζει αυτή η ομάδα και πρέπει να φανούμε ενωμένοι γι’ αυτό το σκοπό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…