Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ανδρέας Χριστοδούλου:”Δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα και ο καινούργιος…”υιός”

Ανδρέας Χριστοδούλου:”Δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα και ο καινούργιος…”υιός”

andreas

Ο παίκτης του Ρεθύμνου Ανδρέας Χριστοδούλου μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ έγραψε για τον καινούργιο του “υιό” ένα μικρό κουταβάκι που το βρήκε στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι των Κρητικών με τον Προμηθέα Πατρών στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο παίκτης του Ρεθύμνου:

Ο νέος μου υιός και ο δρόμος των επιτυχιών

Καλησπέρα για μία ακόμη φορά από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά σήμερα και να αναφερθώ στον «υιό» που ξαφνικά απέκτησα χθες το βράδυ. Λοιπόν, χθες το απόγευμα μας περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση είδα με μεγάλη έκπληξη τον κόουτς Μυκονιάτη να φέρνει μέσα στο γήπεδο ένα κουταβάκι μέσα σε μία χάρτινη κούτα.

Ένα πραγματικά αξιολάτρευτο σκυλάκι, το οποίο όμως ήταν εξαιρετικά φοβισμένο, αφού μόλις κάποιος άγνωστος το είχε αφήσει απέξω, με τη σκέψη (θέλω να πιστεύω) ότι κάποιος θα το έπαιρνε μαζί του. Πρώτος και καλύτερος το πήρε στην αγκαλιά του ο Χάρης, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για τα ζώα, έχοντας μάλιστα τον… διάσημο Κερτ μαζί του.

Οι 3 μας το πήραμε μετά την προπόνηση και το πήγαμε πρώτα στον κτηνίατρο για να του κάνουμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και εμβόλια. Έπειτα αποφάσισα να τον υιοθετήσω, με τον Χάρη να τον βαφτίζει Μάρλεϊ. Αυτός θα είναι από εδώ και πέρα ο νέος μου συγκάτοικος, του οποίου υποσχέθηκα να τον φροντίζω από εδώ και στο εξής…

Thumbnail

Πάμε τώρα στα δικά μας… τα αγωνιστικά! Αυτήν την εβδομάδα είμαι στην ευχάριστη θέση να γράψω για μία νίκη. Καταφέραμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς στη Λάρισα, κάνοντας την αρχή για ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό που απομένει είναι να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε αύριο τον Προμηθέα στο «Μελίνα Μερκούρη» σε ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Έχει καταφέρει να βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από τις πρώτες 7 αγωνιστικές και πρέπει να είμαστε εμείς εκείνοι που θα τους σταματήσουν. Αυτό που περιμένω είναι τον κόσμο να δώσει για ακόμη μία φορά δυναμικό παρών και να μας βοηθήσει να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…