Κεντρική A2 Ανανέωσε την συνεργασία του με γνωστό φροντιστήριο ο Πανερυθραϊκός

Ανανέωσε την συνεργασία του με γνωστό φροντιστήριο ο Πανερυθραϊκός

Πανερυθραϊκός και “Νέο Φροντιστήριο” ανανέωσαν την συνεργασία τους για τέταρτη χρονιά όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Νέας Ερυθραίας μέσα από ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πανερυθραϊκός και “Νέο Φροντιστήριο” για τέταρτο χρόνο μαζί!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το “Νέο Φροντιστήριο Νέας Ερυθραίας”, που θα συνεχίσει να είναι Υποστηρικτής του Συλλόγου μας για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Με τη συνέχιση της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας μας, Πανερυθραϊκός και Νέο Φροντιστήριο επισφραγίζουν μία σχέση διαχρονικής φιλίας, αλλά και κοινών αξιών, με βασικό άξονα και κύριο μέλημα την αφοσίωση στα παιδιά, στη νεολαία!

Ευχαριστούμε θερμά το Νέο Φροντιστήριο Νέας Ερυθραίας για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα είναι “συνταξιδιώτης” μας για ακόμη μία σεζόν!

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ Νέου Φροντιστηρίου:

“Σήμερα αποτελεί ένα σύνολο 59 εκπαιδευτικών κέντρων με 500 καθηγητές, 70 συνεργάτες διευθυντές σπουδών κάθε ειδικότητας, πλήρη σειρά εκδόσεων και πλούσιο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό. Η πλούσια ακαδημαϊκή του παράδοση διατηρείται με συνεχή σεμινάρια επιμόρφωσης των καθηγητών του καταδεικνύοντας τη διαχρονική πρωτοκαθεδρία του οργανισμού στην προετοιμασία των μαθητών για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανεξαρτήτως του τρόπου εισαγωγής τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να συνδυάζουμε την ιδανική εκπαιδευτική ατμόσφαιρα με την οικογενειακή θαλπωρή. Αναδεικνύοντας την ατομική αξία του μαθητή μας πετυχαίνουμε τον στόχο της μάθησης, ενώ παράλληλα δημιουργούμε τις ευνοϊκές ψυχολογικές συνθήκες για την αποδοτική προετοιμασία.

Για περισσότερες πληροφορίες:
mail: neaerithraia@neo.edu.gr
web: http://www.neo.edu.gr
FB: https://www.facebook.com/neoerythraias
Διεύθυνση: Νέα Ερυθραία, Ελευθερίου Βενιζέλου 113
Τηλ: 210-6252190″.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Χουχούλης: “Είμαστε χαρούμενοι για την επανέναρξη, οι ακαδημίες θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα”

Έπειτα από σχεδόν 4 μήνες απραξίας, εξαιτίας του «λουκέτου» που επεβλήθη στον Αθλητισμό (κ…