Κεντρική Γυναίκες Ανακοίνωσε Ουίλιαμς

Ανακοίνωσε Ουίλιαμς

volos

Την απόκτηση της Σερίς Ουίλιαμς ανακοίνωσε επίσημα ο Ολυμπιακός Βόλου. Η Αμερικανίδα φόργουορντ/σέντερ αποτελεί την αντικαταστάτρια της Σάρα Φέρμπανκς. Η παίκτρια βρίσκεται στο Βόλο και από σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, όντας πιθανό να αγωνιστεί στο εκτός έδρας αγώνα με τον Αθηναϊκό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Η ανακοίνωση:
“Σε αντικατάσταση της SARAH FAΙRBANKS, η οποία ζήτησε να λήξει τη συνεργασία της με την ομάδα μας για προσωπικούς λόγους, προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αφού η Διοικούσα Επιτροπή ήλθε σε συμφωνία με τη SHERISE WILLIAMS η οποία αγωνιζόταν στη Ρουμανία με τα χρώματα της Τύργκου Μούρες. Η WILLIAMS είναι γεννημένη στις 5 Δεκεμβρίου του 1993, είναι απόφοιτος του κολεγίου ST. LOUIS , έχει ύψος 1,91 και αγωνίζεται στη θέση της σέντερ.

Ήδη η παίκτρια βρίσκεται στο Βόλο και από σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας, ενώ γίνονται ενέργειες ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί την επόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αθηναϊκό του Βύρωνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Πρωτέα Βούλας – Εσπερίδες Καλλιθέας 72-74

Την 3η θέση κατέλαβαν οι Εσπερίδες. Οι Εσπερίδες Καλλιθέας κατέλαβαν την 3η θέση στο πρωτά…