Κεντρική Basket League Άρης “Αν υπήρχαν ίδια κριτήρια στα σφυρίγματα, θα είχαμε πάρει τη νίκη”

“Αν υπήρχαν ίδια κριτήρια στα σφυρίγματα, θα είχαμε πάρει τη νίκη”

Ο Άρης εμφανίστηκε τελείως διαφορετικός σε σχέση με την ντροπιαστική εμφάνιση στην Πάτρα και διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο την υπόθεση νίκη, όμως αυτή τελικά κατέληξε στα χέρια των Βέλγων. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέφερε πως οι παίκτες του μπορούν να αποδώσουν ακόμη καλύτερα από όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα, ενώ σχολίασε και τις αποφάσεις των διαιτητών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Σήμερα τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, μετά από μια δύσκολη βραδιά στην Πάτρα, που δεν άξιζε ούτε η ικανότητά τους, ούτε η η ομάδα αυτή την εικόνα. Αν υπήρχαν ίδια κριτήρια στα σφυρίγματα, θα είχαμε κάνει μια καλή νίκη, παίζοντας έξυπνα κατά διαστήματα, με ιδιαίτερη συγκέντρωση και αρκετά δυνατή άμυνα. Κάναμε και πάλι λάθη που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, η εικόνα μας έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ και να φτιάξουμε τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είμαστε καινούρια ομάδα και θέλουμε χρόνο. Δεν είναι εύκολο για αρκετά παιδιά από την πίεση που υπάρχει να παίζουν με αυτή τη λογική. Σιγά σιγά θα καταλάβουν τα παιδιά ότι βρίσκονται σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί και μαχητικοί. Παρά την άσχημη ψυχολογία μας παλέψαμε μέχρι τέλους και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν τα κριτήρια ήταν ίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καμπερίδης: «Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε»

Ο Άρης κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός για 15′ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο π…