Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Άκρως επιτυχημένο για ακόμη μία φορά το “Basket Αγάπης” (pics & vid)

Άκρως επιτυχημένο για ακόμη μία φορά το “Basket Αγάπης” (pics & vid)

Για ακόμη μία φορά το “Basket Αγάπης” στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι φίλοι του Ρεθύμνου βοήθησαν και με το παραπάνω στην συγκέντρωση τροφίμων, σε μία κίνηση που πραγματοποιεί η διοργανώτρια αρχή της Basket League.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

“Όλοι μαζί, εσείς οι φίλαθλοι και ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan, προσέφεραν πλήθος τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν  στα συσσίτια Μικρή Παναγία – Παιδική Εστία «Κυρία των Αγγέλων», Αγίου Κωνσταντίνου,  “Χριστιανική Γωνιά” των 4ων Μαρτύρων, Αγίου Βασιλείου της Μητρόπολης Λάμπης & Σφακίων και στο Γηροκομείο Ρεθύμνου.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο αθλητής Γρηγόρης Λαγουδάκης της εφηβικής ομάδας του Ρεθύμνου και οι αθλητές Άγγελος Δραγάτης (Ρέθυμνο Cretan Kings) και Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας) συμμετείχαν σε διαγωνισμό σουτ με στόχο τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού! Ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan προσέφερε 1000€, κάθε εύστοχη βολή αντιστοιχούσε σε 500€, ενώ κάθε εύστοχου σουτ από το κέντρο του γηπέδου διπλασίαζε το τελικό ποσό! Ο Γρηγόρης Λαγουδάκης ευστόχησε σε δύο βολές, ενώ οι Νίκος Γκίκας και Άγγελος Δραγάτης δεν τα κατάφεραν από το κέντρο του γηπέδου. Το τελικό ποσό που συγκετρώθηκε ήταν 2.000€, το οποίο θα διατεθεί στην αγορά υλικών για τις ανάγκες της Παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

“Είναι μεγάλη τιμή για το Ρέθυμνο Cretan Kings να γίνεται αρωγός τέτοιων πρωτοβουλιών. Η ομάδα μας αλλά και γενικότερα η πόλη μας “αγκαλιάζουν” κάθε φορά την περιοδεία αλληλεγγύης “Basket Αγάπης” και το απέδειξαν ξανά το Σάββατο, όπου εκατοντάδες Ρεθυμνιώτες κινητοποιήθηκαν για να προσφέρουν ό,τι μπορούσαν για τους συνανθρώπους τους. Αυτή η ανταπόκριση μας δίνει απεριόριστη ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Το μπάσκετ είναι πρώτα από όλα προσφορά στην κοινωνία και δεν θα σταματήσουμε καμία στιγμή να το αποδεικνύουμε. Άλλωστε και εμείς από τη μεριά μας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας άθλημα με την προσφορά στους συνανθρώπους μας, με μεγαλύτερη απόδειξη την κοινωνική μας δράση “Cretan Kings Assist” “δήλωσε ο πρόεδρος του Ρεθύμνου Cretan Kings, Ηρακλής Μανουκαράκης, με την ολοκλήρωση της ενέργειας Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan.gr Basket League”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…