Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

aek kosmos

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή, αλλά και για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων στον κόσμο της ομάδας.

Η ανακοίνωση:
“Πραγματοποιήθηκε σήμερα (04/12) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ η σύσκεψη των Μέτρων για την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός, για την 8η αγωνιστική της Basket League, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (10/12, 19:00). Με απόφαση της Αστυνομίας τα Μέτρα θα είναι αυξημένα.

Θα τοποθετηθεί δίχτυ όπισθεν του πάγκου του Ολυμπιακού, ενώ θα υπάρξουν κενές θέσεις όπισθεν του πάγκου του (138Β, 103Β, 105Β) και πλησίον της φυσούνας των διαιτητών (118Β).

Η ΑΕΚ B.C. ζητεί από τους οπαδούς, που επιθυμούν να στηρίξουν τη «Βασίλισσα» να προσέξουν ιδιαιτέρως τα παρακάτω:

-Είναι απαιτητή ανάγκη να μη γίνει χρήση καπνογόνων, καθώς όπως επισημάνθηκε από την Αστυνομία αυτό ενδέχεται να προκαλέσει πρόβλημα στην ομαλότητα και εξέλιξη του αγώνα.

-Είναι απαιτητή ανάγκη προκειμένου να μην προκληθεί συμφόρηση και καθυστέρηση στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους εντός των επόμενων ημερών με τους γνωστούς τρόπους.

-Είναι απαιτητή ανάγκη για τον ίδιο λόγο να σπεύσουν νωρίς στο γήπεδο,  ειδικά αν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, και για να μην ταλαιπωρηθούν, αλλά και για να εισέλθουν στην ώρα τους στο ΟΑΚΑ, ήτοι πριν από την έναρξη του αγώνα.

Επισημαίνεται, ότι ανήμερα των αγώνων τα ταμεία του ΟΑΚΑ θα ανοίγουν 3 ώρες πριν από την έναρξη και θα κλείνουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι πόρτες του Κλειστού του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν 2 ώρες πριν από την έναρξη.

Από πλευράς ΑΕΚ B.C. το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν ο υπεύθυνος Λειτουργίας Γηπέδου & Οργάνωσης Αγώνα, Ηλίας Μπόβαλης και ο υπεύθυνος Ασφαλείας, Ευάγγελος Χριστακόπουλος.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Διαδίκτυο και με τους παρακάτω τρόπους.

Τιμή εκκίνησης 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων – Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 5 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν. Κανονικό εισιτήριο θα πληρώνουν άτομα ηλικίας από  6 ετών και πάνω.

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…