Κεντρική Γ' Εθνική “Αφιερωμένη στον Ανδρέα Μαχαίρα”

“Αφιερωμένη στον Ανδρέα Μαχαίρα”

Λιόνας

Ο προπονητής της Αχαγιάς 82, Θανάσης Λιόνας, μετά τη νίκη επί της Νέας Ιωνίας, η οποία ήταν η έκτη συνεχόμενη στον πρώτο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής, ανέφερε: “Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή και έχει έφεση στο σκοράρισμα. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δεχτούμε 38 πόντους, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με μεγαλύτερο πάθος και δύναμη, παίξαμε άμυνα και στο τέλος νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια.

Συγχαρητήρια πολλά στα παιδιά, οι οποίοι πέτυχαν μία σπουδαία και κομβική νίκη για τη συνέχεια και έχουν φέρει την ομάδα στα ψηλά της βαθμολογίας. Οφείλουμε όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη συνέχεια. Το κεφάλι κάτω και προπόνηση.  Επίσης, σήμερα ο κόσμος μάς βοήθησε πάρα πολύ, τον ευχαριστούμε και πιστεύω ότι τον δικαιώνουμε”.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Ταρνάρης, δήλωσε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες μας για τη μαχητικότητά τους και το πάθος που δείχνουν σε κάθε ματς. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ και τους ανθρώπους που βοηθούν την ομάδα μας, προκειμένου να διατηρείται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον Ανδρέα Μαχαίρα ή “μπέμπη”, που τα τελευταία χρόνια μας στηρίζει και μας βοηθά στην προσπάθειά μας, καθώς έχει αποδείξει ότι στηρίζει τον αθλητισμό της πόλης του, της Αχαγιάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…