Κεντρική Διεθνή “Υπάρχει όρεξη για δουλειά” (vid)

“Υπάρχει όρεξη για δουλειά” (vid)

katsikaris

Εύκολη χαρακτήρισε την απόφαση του να αποδεχτεί την πρόταση της Τενερίφης ο Φώτης Κατσικάρης, κατά την επίσημη παρουσίαση του από την ισπανική ομάδα. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι οι πρώτες του εντυπώσεις είναι θετικές και ότι υπάρχει και πολύ όρεξη για δουλειά.

Αναλυτικά:

“Δεν ήταν δύσκολο να αποδεχτώ την πρόταση της Τενερίφης. Γνωρίζω την πλειοψηφία των παικτών της. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, με δεδομένο ότι μου αρέσει ότι υπάρχει όρεξη για δουλειά. Μιλάμε για ένα γκρουπ έξυπνων παικτών. Εισήγαγα κάποια νέα πράγματα σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις κι εφαρμόστηκαν αμέσως. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ο βασικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι να βγάλουμε προς τα έξω τις πραγματικές δυνατότητες των παικτών που για διαφορετικούς λόγους, δεν έχουν αποδώσει ακόμα στο μάξιμουμ.

Σε γενικές γραμμές, βλέπω μια ομάδα που έχει διάθεση να συνεχίσει να προοδεύει. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μίλησα σε κάθε παίκτη ατομικά και θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Έχω δουλέψει στη Ρωσία, το Ισραήλ και την Ελλάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ισπανική λίγκα είναι πιο ανταγωνιστική και βρίσκεται στο πιο υψηλό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…