Κεντρική NBA Ξανά σε επαφή με τους Καβς ο Ρόουζ!
NBA

Ξανά σε επαφή με τους Καβς ο Ρόουζ!

derrick rose cavs

Ολάκερος ο κόσμος του NBA εξεπλάγη όταν μεταδόθηκε η είδηση ότι ο Ντέρικ Ρόουζ απέχει από την ομάδα των Κλίβελαντ Καβαλίερς και σκέφτεται ακόμα και να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο πρώην MVP βρίσκεται εκτός δράσης από τις 11 Νοεμβρίου, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο και δεν είχε επικοινωνία με την ομάδα, κάτι, όμως, που φαίνεται πως έχει αλλάξει.

“Ο Ντέρικ Ρόουζ βρίσκεται σε επικοινωνία με τη διοίκηση της ομάδας κατά τη διάρκεια της “αυτοεξορίας” του αλλά η μελλοντική του πορεία παραμένει ασαφής”, τονίζει στο ρεπορτάζ του για το ESPN ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Ακόμη, στο ρεπορτάζ αναφέρεται: “Ο Ρόουζ σκέφτεται ακόμα αν επιθυμεί να δουλέψει, ώστε να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να επανενταχθεί στους Καβαλίερς ή να συνεχίσει την καριέρα του”.

Οι απανωτοί και σοβαροί τραυματισμοί έχουν αναστατώσει τον Ρόουζ σε τεράστιο βαθμό, με τον 29χρονο να έχει φθάσει σε σημείο να μην ξέρει αν θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ. Από τον σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του 2012 κι έπειτα, ο Ρόουζ έχει χάσει τα 231 από τα 429 ματς κανονικής περιόδου των εκάστοτε ομάδων του, στα οποία συμπεριλαμβάνεται ολόκληρη η σεζόν 2012-13 και σχεδόν όλη η σεζόν 2013-14.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή χρονιά, κατά τη θητεία του στους Νιου Γιορκ Νικς, ο Ρόουζ είχε αποχωρήσει αδικαιολόγητα από την ομάδα για ένα παιχνίδι, δίχως κανείς να μάθει το γιατί, αν κι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για οικογενειακό ζήτημα.

Η τωρινή περίπτωση είναι λίγο καλύτερη, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας συζητούν μαζί του ενώ, πολλά μέλη των Καβς, συμπεριλαμβανομένου και του ΛεΜπρόν Τζέιμς, έχουν προβεί σε δηλώσεις στήριξης προς τον ταλαιπωρημένο συμπαίκτη τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…