Κεντρική Διεθνή Βιντορέτα: “Από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης ο Σπανούλης”

Βιντορέτα: “Από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης ο Σπανούλης”

txus vidorreta

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη ο Τσους Βιντορέτα, ενόψει της αυριανής (30/11) εντός έδρας αναμέτρησης της Βαλένθια με τους Πειραιώτες για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

“Δουλεύουμε με ηρεμία και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε μπάσκετ. Δεν είμαστε ούτε χαρούμενοι, ούτε ικανοποιημένοι, καθώς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες νίκες στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες μας έχουν την ικανότητα να αντιδράσουν και να ανακτήσουν τη φόρμα τους”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ισπανικής ομάδας και πρόσθεσε:

“Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, γι’ αυτό θα πρέπει να σφίξουμε τα δόντια μας, ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Για την επιστροφή του Σπανούλη στην αγωνιστική δράση: “Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα με εμπειρία, η οποία διαθέτει έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, όπως είναι ο Σπανούλης. Από την άλλη, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Μάντζαρη και Αγραβάνη”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να δώσουν το μάξιμουμ της στήριξής τους, ειδικά κόντρα σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι σίγουρος ότι αύριο, θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…