Κεντρική NBA Τρομερός Μάικ Τζέιμς στη νίκη του Φοίνιξ (vids)
NBA

Τρομερός Μάικ Τζέιμς στη νίκη του Φοίνιξ (vids)

mike james suns

Ο Μάικ Τζέιμς έχει αναλάβει καθήκοντα βασικού πόιντ-γκαρντ στους Φοίνιξ Σανς, με τον Έρικ Μπλέντσο να βρίσκεται καθηλωμένος στα “πιτς” κι έτοιμος να φύγει με ανταλλαγή. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και έχει ήδη αρχίσει να “φτιάχνει” το όνομά του, με εμφανίσεις όπως η χθεσινή απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς.

Ειδικότερα, ο Τζέιμς σταμάτησε στους 24 πόντους με 9/16 σουτ (3/4 τρίποντα) ενώ μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ κι έκλεψε 4 φορές την μπάλα σε 29 λεπτά συμμετοχής! Τόσο κοντά, όσο και μακριά από την μπάλα, ο γκαρντ των “ήλιων” υπηρετούσε εξαιρετικά τον ρόλο του ενώ έκανε τη διαφορά και στα τελευταία, κρίσιμα λεπτά, δημιουργώντας κι εκτελώντας.

Τα highlights του Τζέιμς

Το Φοίνιξ κατόρθωσε να πάρει τη νίκη μέσα στο Μπρούκλιν με 122-114, στην 3η επιτυχία της ομάδας μετά την αποπομπή του κόουτς, Ερλ Γουότσον και την αναβάθμιση του Τζέι Τριάνο. Η “μάχη” που έκλεψε την παράσταση, όμως, ήταν το duel ανάμεσα στον Ντέβιν Μπούκερ και τον Ντι’Άντζελο Ράσελ.

Από τη μία, ο Μπούκερ είχε 32 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ με 5/8 τρίποντα ενώ ο Ράσελ σταμάτησε στους 33, μαζί με 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, σε μια απολαυστική scoring μονομαχία.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…