Κεντρική NBA NCAA Το υποψήφιο νο.1 του Ντραφτ σε τρελά κέφια! (vid)

Το υποψήφιο νο.1 του Ντραφτ σε τρελά κέφια! (vid)

marvin bagley duke

Ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ αποτελεί ένα τρομερά ενδιαφέρον prospect, με τον πρωτοετή φόργουορντ του Ντιουκ να θεωρείται ήδη το φαβορί για την κορυφή του επερχόμενου, πλούσιου σε ταλέντο, Ντραφτ! Ο 18χρονος πραγματοποίησε ακόμη μια μεγαλειώδη εμφάνιση, αυτή τη φορά απέναντι στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ενισχύοντας το hype ακόμη περισσότερο!

Ειδικότερα, ο Μπάγκλεϊ είχε 30 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα σε 40 λεπτά συμμετοχής, με 10/20 σουτ και 2/3 βολές. Πρόκειται για έναν πολύ αθλητικό και μακρύ παίκτη με ύψος 2.11, ο οποίος, μάλιστα πέτυχε +30 πόντους και μάζεψε +15 ριμπάουντ για 2ο σερί παιχνίδι!

Ο Μπάγκλεϊ εναλλάσσεται με άνεση στις θέσεις των ψηλών, μπορεί να σουτάρει ενώ έχει την ιδιότητα να κατεβάσει την μπάλα. Το επίπεδο δεξιοτεχνίας του στο ποστ είναι αρκετά υψηλό, έχοντας μπόλικες κινήσεις στη “φαρέτρα” του και τελειώνοντας τις φάσεις κυρίως με το “καλό”, αριστερό χέρι. Η κυριαρχία του στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη είναι εμφανής ενώ απειλεί και με πρόσωπο προς το καλάθι, παρουσιάζοντας ένα ελκυστικό, all-around πακέτο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…