Κεντρική NBA Το πανίσχυρο δίδυμο των Σίξερς κι ο “καυτός” Κόβινγκτον (vid)
NBA

Το πανίσχυρο δίδυμο των Σίξερς κι ο “καυτός” Κόβινγκτον (vid)

simmons embiid

Οι Φιλαδέλφια 76ερς “απέδρασαν” από το Λος Άντζελες, επικρατώντας των Κλίπερς με 108-105 κι υποχρεώνοντάς τους στην σερί ήττα τους. Το μαγικό δίδυμο των Σίξερς, που δεν είναι άλλο από αυτό των Τζοέλ Εμπίιντ και Μπεν Σίμονς, συνδύασε τις δυνάμεις του με τον Ρόμπερτ Κόβινγκτον, βγάζοντας νοκ-άουτ την ομάδα του Χόλιγουντ.

Ειδικότερα, ο Κόβινγκτον σταμάτησε στους 31 πόντους με 5/8 τρίποντα ενώ είχε και 4 κλεψίματα, όντας ένας εκ των κορυφαίων περιφερειακών αμυντικών του NBA. Ο 26χρονος φόργουορντ ευστοχούσε από πολύ μακρινές αποστάσεις σε συνθήκες catch-n-shoot ενώ εκμεταλλευόταν την κακή τρανζίσιον άμυνα των Κλίπερς.

Τα highlights του Κόβινγκτον

Από την άλλη, ο Σίμονς είχε 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ, καρφώνοντας ακατάπαυστα στο αντίπαλο καλάθι και δείχνοντας ότι βρίσκεται πολλές κλάσεις πάνω από οποιονδήποτε άλλον ρούκι του πρωταθλήματος.

Για το τέλος έμεινε ο Εμπίιντ, ο οποίος φάνταζε σαν “τέρας” εντός της αντίπαλης ρακέτας. Με 32 πόντους, 16 ριμπάουντ και +23 στο plus-minus, ο “Process” έβαλε στα καλάθια τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν και τον Μπλέικ Γκρίφιν.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…