Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Το 1ο Hope Streetball από την ΟΣΕΚΑ

Το 1ο Hope Streetball από την ΟΣΕΚΑ

HopeStreetBall

Ραντεβού στο Σύνταγμα το Σάββατο και την Κυριακή (2-3/12) δίνει η ΟΣΕΚΑ με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ), σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με αναπηρία.

Με τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων η ΟΣΕΚΑ διοργανώνει το “1ο Hope Streetball“, κατά τη διάρκεια του οποίου θα διεξαχθούν αγώνες σε αμαξίδιο στα δύο γήπεδα που θα έχουν στηθεί στον χώρο της πλατείας, ενώ θα εκτυλιχθούν πολλά άλλα δρώμενα.

Η ανακοίνωση:
“Η Ομοσπονδία Σωματείων Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ) και την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Αθηναίων και τη Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής διοργανώνει το “1ο Hope Streetball“, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία.

Στο διήμερο 2-3 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος, σε δύο γήπεδα, θα απολαύσετε τους αθλητές μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, αλλά και αθλητές των Παραολυμπιακών αθλημάτων: Αντισφαίρισης με αμαξίδιο, Βόλεϊ καθιστών, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, του Μπότσια και Ξιφασκίας με αμαξίδιο κ.α. Με πολλή μουσική, χορό, διασκέδαση, εκπλήξεις και happenings, θα είμαστε εκεί από τις 10:30-16:00 το Σάββατο και από τις 11:00-14:00 την Κυριακή.

Η ΟΣΕΚΑ, η ΕΠΕ και η ΕΑΟΜ ΑμεΑ, σας καλούν να έρθετε, να πάρετε μέρος στα διαδραστικά μας παιχνίδια, να γνωρίσετε από κοντά τους αθλητές μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…