Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Τιμήθηκε ο Φώτσης στον αγώνα με την Ηλιούπολη

Τιμήθηκε ο Φώτσης στον αγώνα με την Ηλιούπολη

fotsis hlioupolh

Ο Αντώνης Φώτσης αποτελεί το μεγάλο όνομα της Α’ ΕΣΚΑ και έχει τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα επάνω του στην κατηγορία. Έτσι συνέβη και στην χθεσινή αναμέτρηση με την Ηλιούπολη, όπου η τοπική ομάδα και ο Δήμος της περιοχής τίμησαν τον έμπειρο φόργουορντ με μία πλακέτα.

Αναλυτικά:

“Μια ξεχωριστή μπασκετική βραδιά έζησαν οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν, χτες το βράδυ, το Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης και το Τμήμα Μπάσκετ του Γ. Σ Ηλιούπολης βράβευσαν τον σπουδαίο καλαθοσφαιριστή Αντώνη Φώτση για το ήθος και την προσφορά του στον αθλητισμό.

Την επίδοση τιμητικής πλακέτας έκανε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, συνοδευόμενος από τον Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ και τους Μαρίνο Μπασούρη, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Γιάννη Αντζινά, Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, εξαίροντας τα αγωνιστικά και προσωπικά χαρακτηριστικά του Αντώνη Φώτση.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας μας με τον Ηλυσιακό για το πρωτάθλημα Α’ ΕΣΚΑ, που βρήκε νικητή, στο τέλος, το Γ.Σ Ηλιούπολης με σκορ 71-64″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…