Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Τιμή να φοράς τη φανέλα της Εθνικής”

“Τιμή να φοράς τη φανέλα της Εθνικής”

Σπουδαία τιμή χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος ο Νικ Καλάθης. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι όταν φοράς τη φανέλα της Εθνικής είμαστε όλοι ενωμένοι και ο κόσμος δεν φωνάζει για τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, αλλά συνολικά για την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο επίσημο σάιτ της FIBA:

“Για εμάς, το να φοράμε αυτή τη φανέλα, το να ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να μας βλέπει κάθε μέρα είναι κάτι εξαιρετικό. Όταν φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, όλοι είναι ενωμένοι. Είναι σπουδαίο να παίζουμε για την Εθνική ομάδα μπροστά στους φιλάθλους μας. Ο κόσμος φωνάζει όχι για τον Παναθηναϊκό ή για τον Ολυμπιακό, αλλά συνολικά για την Ελλάδα. Είναι κάτι πολύ όμορφο για τη χώρα, για το άθλημα, για την πόλη που μας φιλοξενεί (βλ. Κρήτη), για όλους.

Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, όλοι είναι ενωμένοι. Για εμάς είναι σπουδαίο να εκπροσωπούμε τη χώρα μας μπροστά σε αυτό το κοινό. Είναι σπουδαία τιμή να φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, γι αυτό θέλω κάθε φορά που μπορώ να παίζω και να εκπροσωπώ τη χώρα μου, να παλεύω και να παίζω γι αυτή τη φανέλα, την οποία έχω την τιμή να φοράω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Εθνική Γυναικών Μπάσκετ – Νέος προπονητής ο Πρέκας

Ο Πέτρος Πρέκας είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Γυναικών στο Μπάσκετ όπως ανακοίνωσε η…