Κεντρική Basket League “Θέλει χρόνο ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα ο Ολυμπιακός”

“Θέλει χρόνο ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα ο Ολυμπιακός”

jamel mclean olympiakos panathinaikos 2

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε για την τεράστια νίκη πρόκριση της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, ενώ ακόμη σχολίασε τις εμφανίσεις των “πράσινων” και των “ερυθρόλευκων” και τέλος σχολίασε το ντέρμπι που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην άσσου των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ  στον “ΣΠΟΡ FM 94,6”:

Για τα χθεσινά παιχνίδια: “Δεν υπήρχε ποιότητα αλλά σασπένς και στα δύο παιχνίδια. Έτσι είναι καθώς βρισκόμαστε ακόμη νωρίς στη σεζόν. Έτσι είναι η ψυχολογία του κοινού από πάνω – κάτω. Το σίγουρο είναι ότι όλα θα κριθούν στο τέλος”.

Για τη σημασία της νίκης της ΑΕΚ και τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού: “Είναι σημαντικό να μένουν ζεστοί και άλλοι άνθρωποι στο μπάσκετ εκτός των Αγγελόπουλών ή του Γιαννακόπουλου. Βέβαια δεν έπαιξε καλά. Αλλά έπαιξε οργανωμένα και έξυπνα. Βέβαια περνάει και μια κρίση ο Παναθηναϊκός καθώς και αυτό έχει τη σημασία του. Ο Παναθηναϊκός και πέρσι ήταν έτσι αλλά το διόρθωσε. Φέτος συμβαίνει και πάλι. Έχουν αποχωρήσει βασικά στελέχη και χρειάζεται χρόνος. Για την ΑΕΚ, τώρα έχει πολλούς Έλληνας και είναι κάτι πολύ σημαντικούς. Είναι μια επιτυχία που δίνει ηρεμία στην ομάδα”.

Για τον Πασκουάλ: “Θέλει γρήγορους και αθλητικούς παίκτες. Τώρα στην Ισπανία βέβαια είναι πιο γρήγορο το μπάσκετ. Αυτό έχει και μια αστάθεια στην ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της. Λείπει και ο Μπουρούσης στον οποίο πέρσι ακουμπούσε η μπάλα. Ας δώσουμε μια πίστωση χρόνου. Και πέρσι έτσι ήταν ο Παναθηναϊκός και δεν έπαιρνε νίκες εκτός έδρας. Πήρε μια μεγάλη νίκη και μετά όλα άλλαξαν”.

Για τον Ολυμπιακό: “Δεν είχε χρόνο για ξεκούραση και προετοιμασία. Όταν έχεις χάσει εύκολα ένα ματς λειτουργεί ανάποδα η ψυχολογία. Τα συναισθήματα και η διαχείριση τους είναι πολλή σημαντική”.

Για το Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: “Τώρα έχει προβάδισμα λογικά ο Ολυμπιακός. Αλλά ο ΠΑΟ έχει νικήσει στα τελευταία ματς. Είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι σε αυτή την κατάσταση της χώρας είναι πολύ σημαντικό ότι οι δύο ομάδες αυτές είναι σε υψηλό επίπεδο. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…