Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Θέλαμε να παίξουμε χωρίς σκοπιμότητες”

“Θέλαμε να παίξουμε χωρίς σκοπιμότητες”

nikos vetoulas

Να εκμεταλλευτούν την κούραση του Ολυμπιακού προσπάθησαν οι παίκτες του Ρεθύμνου, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Βετούλας. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ακόμη ότι ο Άρμστεντ έχει βοηθήσει πολύ, ενώ τόνισε ότι πλέον επικεντρώνονται στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

“Εμείς για 32 λεπτά θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Ολυμπιακού από τον αγώνα της Παρασκευή. Είχαμε σε καλή κατάσταση τον Άρμστεντ, κάποια στιγμή κουράστηκε από την πίεση που άσκησαν τα γκαρντ του Ολυμπιακού. Είμαστε ευχαριστημένοι από κάποια κομμάτια του αγώνα, τρέξαμε, κάναμε το παιχνίδι μας και οι 18 πόντοι της τελικής διαφοράς δεν αντιπροσωπεύουν την εικόνα του ματς πιστεύω, αλλά κάναμε λάθη στα τελευταία λεπτά και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Η έλευση του Άρμστεντ έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μπορεί να βοηθήσει κι άλλο. Ήταν βασικό για εμάς να παίξει σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, απέναντι σε έναν καλύτεροι αντίπαλο, να ανοίξουμε το γήπεδο. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, αλλά θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…