Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα πλήρωνα για να δω το Παναθηναϊκός-Ρεάλ”

“Θα πλήρωνα για να δω το Παναθηναϊκός-Ρεάλ”

chris singleton panathinaikos efes

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι και για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο παίκτης των “πρασίνων”, Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός φόργουρντ τόνισε ότι το τριφύλλι είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει την ισπανική ομάδα, ενώ σημείωσε ότι ο κόσμος τους πιστεύει. Παράλληλα, ανέφερε χαριτολογώντας ότι κι αυτός θα πλήρωνε εισιτήριο για να δει το Παναθηναϊκός – Ρεάλ.

Αναλυτικά:

“Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ρεάλ διαθέτει εξαιρετικό ρεκόρ τα δύο τελευταία χρόνια, πρόκειται για μια καλή ομάδα που δείχνει συνέπεια με την παρουσία της στα Final 4. Είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, αν και αυτή τη στιγμή έχει δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε”.

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: “Η Ρεάλ δεν είναι μόνο εκείνος, αφού διαθέτει 10 παίκτες με εμπειρία τόσο από το ΝΒΑ όσο και από την Ευρώπη. Σίγουρα πρόκειται για κλειδί του ματς ο Ντόντσιτς, αλλά εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όλους τους παίκτες”.

Για το διαφαινόμενο sold out: “Ο κόσμος θα έρθει εδώ για να δει έναν μεγάλο αγώνα. Να δει τον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ένα από τα παιχνίδια που κι εγώ θα πλήρωνα για να το δω και ξέρω τι να περιμένω από τον κόσμο. Ο κόσμος μας πιστεύει, αλλά εμείς έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε και να γίνουμε όσο το δυνατό καλύτερη ομάδα μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…