Κεντρική NBA “Θα μπω μέσα και θα τους… σκοτώσω!”
NBA

“Θα μπω μέσα και θα τους… σκοτώσω!”

nick young warriors

Ο Νικ Γιανγκ αγωνίστηκε για 4 σεζόν στους Λος Άντζελες Λέικερς και φαίνεται πως δεν τρέφει και τα πιο φιλικά αισθήματα για την πρώην ομάδα του. Ο “Swaggy P” είναι αποφασισμένος να πληγώσει την ομάδα του Χόλιγουντ στο αυριανό παιχνίδι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (30/11, 05:30), μιλώντας με “σκληρή” γλώσσα.

“Θα μπω μέσα και θα προσπαθήσω να τους… σκοτώσω!“, ανέφερε ο ιδιόρρυθμος γκαρντ στον δημοσιογράφο, Μαρκ Μεντίνα ενώ συνέχισε λέγοντας: “Θα κάνω trash-talking και απλά θα περάσω καλά”.

Στη συνέχεια, ο Γιανγκ ανέφερε: “Εκείνοι οι τύποι δεν μπορούσαν να βάλουν σουτ. Τους έδινα την μπάλα και δεν μπορούσαν. Εδώ, όμως, (στους Γουόριορς) μπορούν να τα βάλουν.

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία ανάμεσα στον Γιανγκ και τους παίκτες των Λέικερς, με τον Λάρι Νανς Τζ. να έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ότι θα κάρφωνε ευχαρίστως στο πρόσωπό του αν τον βρει κάτω από το καλάθι!

Τη φετινή σεζόν, ο Γιανγκ έχει 6.7 πόντους ανά αγώνα με 38.8% στα σουτ εντός πεδιάς ενώ ίσως λάβει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής αύριο, με δεδομένο ότι η συμμετοχή του Κέβιν Ντουράντ είναι αμφίβολη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Κράτησαν το πλεονέκτημα έδρας οι Τίμπεργουλβς

Carrier – high του Μακντάνιελς στη νίκη των Τίμπεργουλβς Πολλοί θα περίμεναν οι Τίμπ…