Κεντρική NBA Τεράστιο πλήγμα στους Τζαζ με Γκομπέρ
NBA

Τεράστιο πλήγμα στους Τζαζ με Γκομπέρ

rudy gobert jazz

Εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες θα μείνει ο Ρούντι Γκομπέρ, με τον Γάλλο σταρ να τραυματίζεται στο δεξιό γόνατο κατά τη διάρκεια του ματς της Παρασκευής ανάμεσα στους Γιούτα Τζαζ και τους Μαϊάμι Χιτ. Συγκεκριμένα, ο Ντίον Γουέιτερς έπεσε με ορμή πάνω στο πόδι του κατά τη διάρκεια μιας διεκδικούμενης μπάλας, με τον Γκομπέρ, πάντως να επιστρέφει στο παιχνίδι!

Ο Γκομπέρ εξέφρασε και την αγανάκτησή του, θεωρώντας ότι ο Γουέιτερς προέβη σε αυτή την κίνηση επίτηδες, προκειμένου να τον τραυματίσει.

Το πρόβλημα για τους Τζαζ είναι ότι έχουν να δώσουν αρκετά δυνατά ματς στο διάστημα της απουσίας του. Πιο αναλυτικά, από τα 24 παιχνίδια που θα δώσουν έως τις 15 Δεκεμβρίου, τα 15 θα είναι απέναντι σε ομάδες με ρεκόρ άνω του 50%.

Ακόμη, σε περίπτωση που ο Γκομπέρ λείψει για 1.5 μήνα, τα ματς που θα λάβουν χώρα από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου είναι “φωτιά”, περιλαμβάνοντας ομάδες όπως οι Γουόριορς, οι Καβαλίερς, οι Σέλτικς, οι Ρόκετς, οι Θάντερ και οι Σπερς!

Είναι περιττό να τονιστεί, φυσικά, η προσφορά του Γκομπέρ στην ομάδα, καθώς είναι ένας εκ των κορυφαίων μπλοκέρ και ριμπάουντερ του πρωταθλήματος, οργανώνοντας όλο το αμυντικό “οικοδόμημα” της Γιούτα.

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…