Κεντρική Γ' Εθνική Τέλος ο Δεράος

Τέλος ο Δεράος

spiros deraos

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΕΑΠ αποτελεί ο Σπύρος Δεράος. Το παιχνίδι με την Αχαγιά 82 ήταν το τελευταίο του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά στον πρώτο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής, μετρώντας μία νίκη, έπειτα από 7 αγωνιστικές.

Ο Σπύρος Παγούρας, ο οποίος είναι μέλος της διοίκησης της ΕΑΠ, ενημέρωσε για το φιλικό “διαζύγιο” με τον κόουτς Δεράο, μέσω της σελίδας του στο facebook.

“Μετά από μια ειλικρινή κ αντρίκια συζήτηση μεταξύ του προπονητού κ της διοίκησης η οποία είχε ως κύριο χαρακτηριστικό τον σεβασμό κ την εκτίμηση εκατέρωθεν αποφασισθεί να χωρίσουν οι δρόμοι μας αφήνοντας πολλές έντονες κ όμορφες στιγμές χαραγμένες στη μνήμη μας με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μετά από πολλά χρόνια. Από το καλοκαίρι γνωρίζαμε ότι το Ρίσκο ήταν μεγάλο για τον οποιοδήποτε προπονητή.παρόλο αυτά ο εν λογώ πορεύθηκε μαζί μας με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. Χωρίζουμε σαν φίλοι. Παραμένουμε όμως φίλοι!!!!!!!”, έγραψε.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Δεράος απάντησε: “Χαίρομαι που και σε αυτό το Project είχαμε επιτυχίες (κατάκτηση πρωταθλήματος). Χαίρομαι που γνώρισα ανθρώπους αξιόλογους και κυρίως με ήθος . Ευχαριστώ το Πρόεδρο Christos Grigoratos που ήταν η κύρια αιτία που ήρθα στην ομάδα και να του πω ότι ήταν τιμή που τον γνώρισα. Να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που κάθε μέρα ήμασταν μαζί και αντιμετωπίσαμε τα πάντα ……με επιτυχία τον Σπύρο Παγούρα. Επίσης ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ που πέρυσι και φέτος δουλέψαμε στα όριά μας και να τους ευχηθώ καλή πρόοδο, τον συνεργάτη μου τον Άρη τον Ξενούλη που με ανέχθηκε…. , τον Γιάννη τον Σταθόπουλο και όλα τα μέλη της διοίκησης. Δεν ξεχνώ τον κόσμο της ομάδος που ήταν δίπλα μας και πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την προσπάθεια. ΦΕΥΓΩ Ωσ ΦΙΛΟΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΦΙΛΟΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…