Κεντρική Διεθνή Τέλος εποχής!

Τέλος εποχής!

stefanos dedas

Ύστερα από σχεδόν πέντε χρόνια, οι δρόμοι του Στέφανου Δέδα και της Γκαζιάντεπ χώρισαν. Ο 35χρονος τεχνικός, ο οποίος διετέλεσε αρχικά βοηθός του Γιούρι Ζντοβτς κι από το 2015 πρώτος προπονητής στον πάγκο των Τούρκων, αποχώρησε από την ομάδα, έπειτα από τα σερί αρνητικά αποτελέσματα στο Champions League και στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας προπονητής εξέφρασε την υπερηφάνεια του που εργάστηκε για την Γκαζιάντεπ, μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα του στο facebook.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Ύστερα από σχεδόν πέντε χρόνια στην Γκαζιαντέπ,η ομάδα κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας! Είναι το τέλος μιας εποχής, ενώ όλοι ξέρουν πως έδωσα όλη μου τη δύναμη και την καρδιά μου σε αυτή την ομάδα, προσπαθώντας να τη φέρω στην ελίτ του τουρκικού μπάσκετ. Καταφέραμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να δείξουμε σε όλη την Τουρκία πως τα μικρά μπάτζετ και η τοποθεσία δεν πρέπει να είναι πρόβλημα για την επιτυχία. Θα κρατήσω όλες τις καλές στιγμές που ζήσαμε μαζί, όπως τα back to back πλέι οφ, τις νίκες επί ομάδων Ευρωλίγκας είτε εκτός είτε εντός έδρας, το Φάιναλ Φορ του FIBA EuroChallenge και πολλές άλλες, αλλά περισσότερο την αγάπη και την υποστήριξη των οπαδών όλα αυτά τα χρόνια…

Δυστυχώς, οι υπερπροσπάθειες των δύο προηγούμενων ετών μάς έκαναν να ξεχάσουμε για λίγο την πραγματικότητα και τις δυσκολίες, ώστε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά χωρίς αρκετή ενέργεια. Δεν έχω λόγια να εκφράσω το θαυμασμό μου για τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μποράι Ντάι,για την εξαιρετική δουλειά του και την τεράστια υποστήριξή του σε εμένα και την οικογένειά μου, από το 2013 μέχρι και τώρα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε εκείνον και την ευκαιρία που μου έδωσε να ηγηθώ του συλλόγου κι είμαι σίγουρος ότι τον έκανα υπερήφανο κάποιες φορές.

Αναμφίβολα, ένα ευχαριστώ και στον αρχηγό αυτής της ομάδας, Ερντέν Εργιούζ, για τη στήριξη και την πίστη του στην ομάδα. Έκανε τη ζωή μου πιο εύκολη εντός κι εκτός παρκέ. Ό,τι κι αν πω δεν είναι αρκετό για να περιγράψω αυτή την υπέροχη δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω το επιτελείο μου για την υπέροχη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, όπως ευχαριστώ και τον άνθρωπο που είναι σημαντικός για την Γκαζιαντέπ, τον πρόεδρο Ντενίζ Κόκεν, που υποστηρίζει την ομάδα και κάνει το καλύτερο για αυτήν. Ελπίζω όλοι οι οπαδοί να είναι στο πλευρό του. Αντίο άνθρωποι της Γκαζιαντέπ, είμαι υπερήφανος που ήμουν προπονητής σας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…