Κεντρική NBA Τα “όργια” του “μασκοφόρου” Έρβινγκ! (vid)
NBA

Τα “όργια” του “μασκοφόρου” Έρβινγκ! (vid)

kyrie irving celtics 8

Για πρώτη φορά φέτος, οι Μπόστον Σέλτικς δεν χρειάστηκαν ανατροπές, ηρωισμούς και “ατσάλινη” άμυνα στα τελευταία λεπτά. Με κυριαρχική διάθεση από την αρχή ως το τέλος, οι “κέλτες” νίκησαν πολύ άνετα τους Ορλάντο Μάτζικ με 118-103, έχοντας τον “μασκοφόρο”, Κάιρι Έρβινγκ σε τρομερή φόρμα.

Ο “Uncle Drew”, ο οποίος περιλαμβάνεται ήδη από αρκετούς αναλυτές στη συζήτηση για τον MVP, σταμάτησε στους 30 πόντους σε μονάχα 25 λεπτά συμμετοχής, με 9/15 σουτ και 10/10 βολές! Ο σούπερ-σταρ των Σέλτικς συνέβαλλε τα μέγιστα στο μεγάλο προβάδισμα των Σέλτικς με το “καλημέρα” του παιχνιδιού (40-26 η 1η περίοδος, 73-47 στο ημίχρονο), οδηγώντας τους γηπεδούχους στη 17η νίκη τους στα τελευταία 18 ματς.

Ο τρόπος που ο Έρβινγκ έμπαινε προς το καλάθι ήταν υποδειγματικός, με εκπληκτικές αλλαγές ταχύτητας, δυναμικό πρώτο βήμα και τρομερό πρώτο βήμα, το οποίο άφηνε πίσω τον αντίπαλο. Επίσης, τα πήγε πολύ καλά στις catch-n-shoot εκτελέσεις αλλά και σε αυτές μετά από ντρίμπλα ενώ συνέθεσε ξανά ένα υπέροχο δίδυμο με τον Αλ Χόρφορντ στις περιπτώσεις που οι Σέλτικς βασίστηκαν σε παιχνίδι 2-εναντίον-2.

Για το τέλος έμειναν οι μοναδικές ντρίμπλες του κι ο τρόπος που “κορόιδευε” τους αμυντικούς με τις απίθανες crossover του.

Τα highlights του Έρβινγκ

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…