Κεντρική NBA Τα κορυφαία στιγμιότυπα του Γιάννη κόντρα στο Μέμφις (vid)
NBA

Τα κορυφαία στιγμιότυπα του Γιάννη κόντρα στο Μέμφις (vid)

giannis antetokounmpo

Παρά το γεγονός ότι η άμυνα του Μέμφις αντιστάθηκε σθεναρά απέναντί του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε τον τρόπο για να δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις για τους Μιλγουόκι Μπακς. Τα “ελάφια” πήραν την 3η συνεχόμενη νίκη τους κι ο “Greek freak” πρωταγωνίστησε και πάλι.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης είχε 27 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες σε 43 λεπτά συμμετοχής, με 10/22 σουτ και 7/9 βολές. Βέβαια, τα επίπεδα απόδοσης του Έλληνα σούπερ-σταρ έχουν φθάσει σε τέτοιο σημείο που καθιστούν τέτοιους αριθμούς ως απλά συνηθισμένους!

Ο Γιάννης σκόραρε με μεγάλη συχνότητα εντός του “ζωγραφιστού”, παράγοντας κι ορισμένες πολύ θεαματικές φάσεις χάρη στα μακριά άκρα, τον διασκελισμό και την αθλητικότητά του. Τόσο στο μισό γήπεδο, όσο και στο τρανζίσιον προσπαθούσε να ανιχνεύσει τον ελεύθερο παίκτη, συμβάλλοντας στην ομαλή κυκλοφορία της μπάλας.

Ακόμη, ο Αντετοκούνμπο ήταν βασικό κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας των Μπακς στην 3η περίοδο, εκεί όπου οι Γκρίζλις σκόραραν μονάχα 12 πόντους ενώ μοίρασε και 2 τρομερές τάπες, εντυπωσιάζοντας και στον ανασταλτικό τομέα.

Τα highlights του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…