Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Τα εισιτήρια του αγώνα ΓΣΛ Φάρος – Τρίκαλα

Τα εισιτήρια του αγώνα ΓΣΛ Φάρος – Τρίκαλα

gsl faros

Ο ΓΣΛ Φάρος θα φιλοξενήσει στη Λάρισα τα Τρίκαλα για την πέμπτη αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου θα προσπαθήσει να πάρει τη δεύτερη του συνεχόμενη νίκη και τρίτη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι εξέδωσαν ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

“Ο Γυμναστικός Λάρισας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τα Τρίκαλα στο κλειστό της Νεάπολης, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 4.30 μ.μ.

Οι τιμές είναι:

  • 10 ΕΥΡΩ (γενική είσοδος)
  • 15 ΕΥΡΩ (VIP)
  • Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ. Επίσης, λειτουργεί παιδική κερκίδα για παιδιά 15 ετών και κάτω τα οποία θα εισέρχονται στο γήπεδο με προσκλήσεις τις οποίες θα μοιράσουν εντός των ημερών αθλητές της ομάδας μας σε σχολεία της πόλης.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ομάδας μας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030). Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ.-2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ.-2 μ.μ.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…