Κεντρική NBA Συγκλόνισαν και πάλι Κάζινς-Ντέιβις! (vids)
NBA

Συγκλόνισαν και πάλι Κάζινς-Ντέιβις! (vids)

demarcus cousins

Οι απίστευτες παρουσίες κι οι “εκκωφαντικοί” αριθμοί των ΝτεΜάρκους Κάζινς κι Άντονι Ντέιβις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς πέτυχαν την συνεχόμενη νίκη τους, επικρατώντας των Πέισερς μέσα στην Ιντιάνα με 112-117, με το “καυτό” δίδυμο των “Boogie & Brow” να “καταστρέφει” την αντίπαλη φροντ-λάιν.

Ειδικότερα, ο Ντέιβις σκόραρε 37 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ κι έδωσε 2 τάπες, έχοντας 14/18 σουτ (4/5 τρίποντα), μόλις 1 προσωπικό φάουλ και 2 λάθη!

Όσο για τον Κάζινς; 32 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 12/25 σουτ σε 37 λεπτά συμμετοχής, με τους Πέλικανς να ανατρέπουν διαφορά 14 πόντων (75-61) με ένα τρομερό ντεμαράζ στην 3η περίοδο (35-19 το επιμέρους σερί) και με ασφυκτική άμυνα στα τελευταία λεπτά.

Τόσο με πρόσωπο, όσο και με πλάτη στο καλάθι, οι δύο “ογκόλιθοι” σάρωσαν τη δύσμοιρη γραμμή ψηλών των Πέισερς. Πικ-εν-ρολ, πικ-εν-ποπ, συστήματα Horns αλλά και φάσεις απομόνωσης περιλαμβάνονταν στο “μενού”, με τις εξαίσιες ικανότητές τους να αναδεικνύονται και στα κρίσιμα, τελευταία λεπτά.

Τα highlights των Ντέιβις και Κάζινς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…