Κεντρική Ασίστ Shadow Στο Top Rand Showcase ο Πατσέας!

Στο Top Rand Showcase ο Πατσέας!

giannis patseas

Είναι γεγονός πως πολλά παιδιά από τη χώρα μας και ειδικότερα εκείνα που ασχολούνται με το μπάσκετ, έχουν επιλέξει να μεταναστεύσουν στην Αμερική ώστε να συνδυάσουν τις σπουδές με το άθλημα που λατρεύουν.

Ένα από αυτά τα παιδιά, είναι ο Γιάννης Πατσέας. Ο 20χρονος γκαρντ αγωνίζεται στο πρόγραμμα των Phoenix Suns, έχοντας ικανοποιητική παρουσία. Για αυτό άλλωστε, έχει προσεγγίσει από πέρυσι πολλά βλέμματα ισπανικών, γερμανικών και ιταλικών ομάδων που εδώ και ένα χρόνο επιθυμούσαν να τον εντάξουν στις ομάδες τους. Εκείνος όμως, επέλεξε το δύσκολο δρόμο. Ένας δρόμος δύσβατος αλλά με πολλές προοπτικές.

Μέχρι στιγμής, τα πηγαίνει περίφημα αφού όλοι οι προπονητές του, μιλάνε για ένα παιδί χαμηλών τόνων που δε σταματάει ποτέ να δουλεύει. Χάρις στη δουλειά του λοιπόν, έλαβε πρόσκληση να συμμετάσχει το Μάρτιο στο Top Rand Showcase, το οποίο θα λάβει χώρα στην Αριζόνα (17-19 Μαρτίου).

Το συγκεκριμένο τουρνουά επιλέγει από χιλιάδες αθλητές, τους 100 καλύτερους.  Η κλήση του Γιάννη Πατσέα σε αυτό το showcase είναι μια τεράστια ανταμοιβή για εκείνον, καθώς δουλεύει καθημερινά και ακατάπαυστα ώστε να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο!

  • giannis patseas

    Ο νέος… ΑΕΚτζής που εντυπωσιάζει στις ΗΠΑ

    Ο 20χρονος Γιάννης Πατσέας, που πέρασε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, εντυπωσιάζει με τις επιδ…
  • patseas

    Ο Πατσέας και οι “μνηστήρες”

    Ο Γιάννης Πατσέας είναι… ελεύθερος και πολλές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…