Κεντρική Β' Εθνική Στο πλευρό του Μανδραϊκού ο Πανερυθραϊκός! “Θα συναινέσουμε σε οποιαδήποτε επιθυμία”

Στο πλευρό του Μανδραϊκού ο Πανερυθραϊκός! “Θα συναινέσουμε σε οποιαδήποτε επιθυμία”

panerithraikos

Ο Πανερυθραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια για τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας στη Μάνδρα. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας υποδέχεται τον Μανδραϊκό την Κυριακή (19/11), με τους ανθρώπους της να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας της Μάνδρας και να είναι διατεθειμένοι να συναινέσουν σε οποιαδήποτε επιθυμία των ανθρώπων της για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση:
“Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-τμήμα Μπάσκετ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας στη Μάνδρα και συμπάσχει με τον πόνο των συγγενών και των πληγέντων από τις πλημμύρες… Ύστερα από τέτοια τραγωδία και το “χαμό” τόσων αθώων ψυχών, το τελευταίο που θα μπορούσε να μας απασχολεί είναι το μπάσκετ.

Η σκέψη και η αλληλεγγύη μας είναι στις περιοχές που καταστράφηκαν από τη “θεομηνία”, με την ευχή και την ελπίδα η οδύνη να μην γίνει ακόμη μεγαλύτερη τις επόμενες ώρες και μέρες… Είμαστε στο πλευρό του ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος και φυσικά θα συναινέσουμε σε οποιαδήποτε επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας για το κυριακάτικο μεταξύ μας παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …