Κεντρική A2 Στο “Π.Σαλπέας” ως το 2020 ο Εθνικός
A2

Στο “Π.Σαλπέας” ως το 2020 ο Εθνικός

Ο Εθνικός θα βρίσκεται στο “Π. Σαλπέας” ως το 2020. Η ομάδα του Πειραιά ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και την πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου και τις υπηρεσίες του Δήμου για την αδειοδότηση του κλειστού.

Η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς θέλει να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, την πρόεδρο του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου και τις υπηρεσίες του Δήμου για την αδειοδότηση του κλειστού γηπέδου “Π. Σαλπέας”, στο οποίο προπονείται και αγωνίζεται η ομάδα μας, για τρία χρόνια, και συγκεκριμένα μέχρι τις 11.10.2020.

Το “Π. Σαλπέας”, με την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων, ήταν το πρώτο γήπεδο που αδειοδοτήθηκε, με βάση τις νέες ισχύουσες διατάξεις.  Παράλληλα, ο δήμος Πειραιά, ανταποκρινόμενος στα αιτήματά μας, προχώρησε σε άμεσες παρεμβάσεις στο γήπεδο, που έλυσαν όποια θέματα υπήρχαν, ενώ έχει προγραμματίσει την πλήρη ανακατασκευή του άμεσα.

Με τις ενέργειες αυτές, δόθηκε άμεση λύση στο ιδιαίτερα έντονο πρόβλημα στέγης που αντιμετωπίζει το τμήμα Καλαθοσφαίρισης, αλλά και ο Σύλλογος, το οποίο ελπίζουμε ότι θα λυθεί οριστικά με την επαναλειτουργία του Παπαστρατείου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Πένθος για το θάνατο του Δημήτρη Σκοπελίτη του Αμύντα

Στο πένθος βυθίστηκε το σωματείο του Αμύντα για τον θάνατο του Δημήτρη Σκοπελίτη, που είχε…