Κεντρική NBA Σπουδαία εμφάνιση των Λέικερς (vid)
NBA

Σπουδαία εμφάνιση των Λέικερς (vid)

lonzo ball lakers

Την κορυφαία φετινή εμφάνισή τους πραγματοποίησαν οι Λος Άντζελες Λέικερς, επικρατώντας με το ευρύ 113-93 των φορμαρισμένων, Ντιτρόιτ Πίστονς. Οι “λιμνάνθρωποι” εξέπληξαν με τις αμυντικές τους επιδόσεις κι εκμεταλλεύτηκαν το δυναμικό ξεκίνημά τους (16-5), προκειμένου να χτίσουν διαφορά και να την κρατήσουν άνετα ως το τέλος.

Οι Λέικερς, μάλιστα, επέτρεψαν στους Πίστονς να εκτελέσουν μονάχα 3 ελεύθερες βολές, ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση στην ιστορία της ομάδας ενώ οι ίδιοι σκόραραν 17 πόντους στον αιφνιδιασμό, με τον Λόνζο Μπολ να θέτει τον ρυθμό.

Ο ταλαντούχος ρούκι είχε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ με 6/13 σουτ, όντας εξαιρετικά ώριμος στις αποφάσεις του και δημιουργώντας συχνά ευκαιρίες για την ομάδα, ώστε να παράγει σκορ.

Ο Τζούλιους Ραντλ είχε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε μόλις 17 λεπτά συμμετοχής, δίνοντας πρωτοφανή ενέργεια από τον πάγκο. Το δίδυμο που έκανε με τον Κάιλ Κούζμα (16 πόντοι) στη γραμμή των φόργουορντ αποτέλεσε το “κλειδί”, ώστε οι Λέικερς να ξεφύγουν στο σκορ κατά τη διάρκεια της 2ης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι είχαν 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, σούταραν 12/26 τρίποντα και μοίρασαν 30 ασίστ, σε μια πληρέστατη εμφάνιση.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…