Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Σκεφτόμαστε την Τενερίφη κι όχι τον Άρη”

“Σκεφτόμαστε την Τενερίφη κι όχι τον Άρη”

koniaris

Ο Αντώνης Κόνιαρης αναφέρθηκε στην αυριανή (08/11, 19:30) αναμέτρηση με την Τενερίφη, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι “ασπρόμαυροι” σκέφτονται μόνον την επικείμενη αντίπαλό τους κι όχι το παιχνίδι με τον Άρη (11/11, 18:30).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο πλαίσιο της Media Day του ΠΑΟΚ:

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Τενερίφη είναι μία ομάδα που δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ και παραμένει πολύ καλή ομάδα. Τους ξέρουμε από τα περσινά παιχνίδια και θέλουμε να κερδίσουμε. Δουλεύουμε πολύ, για να έλθουν οι νίκες αυτές.

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Είναι καθαρά θέμα χημείας, βελτιωνόμαστε και θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια”.

Για την αποχώρηση του Ντίλαρντ: “Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας. Εμείς δουλεύουμε κανονικά, χωρίς να αλλάζει κάτι, απλώς με τη φυγή του θα μπουν κι άλλα παιδιά στο ρόστερ. Δεν αλλάζει κάτι, επειδή έφυγε ένας παίκτης”.

Για το αυριανό παιχνίδι: “Δεν βλέπουμε κανένα παιχνίδι αν είμαστε φαβορί ή όχι. Είναι δύσκολος αντίπαλος, έχει μία ήττα στον όμιλο. Περιμένουμε την Τενερίφη να εμφανιστεί δυνατή κι έτσι θα είμαστε κι εμείς”.

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ: “Κυρίως είναι στην άμυνα, φαινόταν αυτό νομίζω ξεκάθαρα σχετικά με το πού είναι το πρόβλημά μας. Είναι θέμα προσπάθειας κι ενέργειας, δεν υπάρχει πίεση, θέλουμε να κερδίσουμε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Δεν θα αγχωθούμε, θα κάνουμε όλα όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις”.

Για το ντέρμπι, που ακολουθεί με τον Άρη: “Το ντέρμπι είναι μετά, τώρα μόνο την Τενερίφη κοιτάμε”.

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ, για να κερδίσει: “Πρέπει να είμαστε καλοί σε άμυνα, να βελτιωθούμε και να σκοράρουμε στην επίθεση. Έτσι θα έχουμε ελπίδες”.

Για το αν αλλάζει ο ρόλος του μετά τη φυγή του Ντίλαρντ: “Δεν αλλάζει ο ρόλος μου, ο ίδιος είναι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …