Κεντρική Γ' Εθνική Σίσκος: “Είναι σαν να έχουμε νικήσει”

Σίσκος: “Είναι σαν να έχουμε νικήσει”

kwstas siskos orfeas

Ο Ορφέας Νέου Σκοπού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη ΧΑΝΘ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο προπονητής της ομάδας, Κωνσταντίνος Σίσκοςτόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ σημείωσε ότι νοιώθει σαν να έχει κερδίσει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Πάντα προσπαθούμε από την προπόνηση να καταλάβουν τα παιδιά ότι αυτό είναι το μπάσκετ, σήμερα (προχθές, 05/11) δεν κάναμε κάτι πολύ διαφορετικό, αλλά είχαμε μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, με πολλά έμπειρα παιδιά με παραστάσεις από Α1 και Ευρώπη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια, δυστυχώς είναι η απειρία που έχουμε και αυτή μας πάει πίσω, λίγο τα ύψη, λίγο κάτι απουσίες που έχουμε. Με τα λόγια των προπονητών που ανταλλάξαμε είναι σαν να έχουμε κερδίσει σήμερα, γιατί η ΧΑΝΘ είναι ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει.

Θα το παλέψουμε, γιατί πιστεύω στα παιδιά και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας κατά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια για τη συγκέντρωση, την ενέργεια και την αφοσίωσή τους. Πιστεύω πως θα προχωρήσουμε με τον ίδιο ζήλο και ενέργεια και σιγά σιγά θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…