Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Σέβομαι την οικογένεια Γιαννακόπουλου”

“Σέβομαι την οικογένεια Γιαννακόπουλου”

aek 4

Ο Ντούσαν Σάκοτα έκανε κάποιες δηλώσεις με αφορμή ένα σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, χωρίς όμως να επιτεθεί, όπως προωθήθηκε από συγκεκριμένο μέσο. Έτσι ο Έλληνας παίκτης αποφάσισε να απαντήσει σε αυτό και να ξεκαθαρίσει την εκτίμηση που έχει προς την οικογένεια των Γιαννακόπουλων.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“Με αφορμή δήθεν δηλώσεις μου κατά του κυρίου Γιαννακόπουλου θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Καμία επίθεση δεν έγινε από εμένα προς τον κύριο Γιαννακόπουλο κατά την συνέντευξη που παραχώρησα στον Sport FM.
Έχω μάθει να σέβομαι κάθε αντίπαλο μου όταν αγωνίζομαι, πόσο μάλλον τον Παναθηναϊκό του οποίου υπήρξα μέλος για αρκετά χρόνια. Όπως σέβομαι και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου.
Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους, όπως εμείς οι αθλητές έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι τους και παίρνουμε χρόνο από το ρεπό μας για να δίνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, έτσι κι αυτοί πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια να μεταφέρουν τις απαντήσεις μας όπως ειπώθηκαν, και όχι να παρερμηνεύουν τα λεγόμενα μας για να προκαλούν ίντριγκες εκεί που δεν υπάρχουν.

Σας ευχαριστώ”.

Με αφορμή δήθεν δηλώσεις μου κατά του κυρίου Γιαννακόπουλου θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Καμία επίθεση δεν έγινε από εμένα προς τον κύριο Γιαννακόπουλο κατά την συνέντευξη που παραχώρησα στον Sport FM. Έχω μάθει να σέβομαι κάθε αντίπαλο μου όταν αγωνίζομαι, πόσο μάλλον τον Παναθηναϊκό του οποίου υπήρξα μέλος για αρκετά χρόνια. Όπως σέβομαι και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους, όπως εμείς οι αθλητές έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι τους και παίρνουμε χρόνο από το ρεπό μας για να δίνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, έτσι κι αυτοί πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια να μεταφέρουν τις απαντήσεις μας όπως ειπώθηκαν, και όχι να παρερμηνεύουν τα λεγόμενα μας για να προκαλούν ίντριγκες εκεί που δεν υπάρχουν. Σας ευχαριστώ. @aekbc @paobcgr @dpg7000

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dusan Sakota (@duki865) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…