Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ρόμπερτς: “Νιώθω ότι απογοήτευσα την ομάδα μου”

Ρόμπερτς: “Νιώθω ότι απογοήτευσα την ομάδα μου”

olympiakos rethymno roberts

Μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Μπράιν Ρόμπερτς, έδωσε το… σύνθημα της αντεπίθεσης για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει την αυτοκριτική του.

“Χρειαζόμασταν μια αλλαγή”, σχολίασε και συνέχισε: “Έπρεπε να βγούμε και να παίξουμε πιο επιθετικά σε αυτή την αναμέτρηση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κατά κάποιο τρόπο δοκιμαστικό για εμάς και ο αντίπαλός μας έπαιξε επιθετικά. Όμως, στο δεύτερο θέλαμε να τους επιτεθούμε και το κάναμε. Ευτυχώς μπήκαν τα σουτ, όλα τα παιδιά συνέβαλαν και ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει ώθηση προς τα μπροστά…”.

Ερωτηθείς για το τι έλειψε από τους “ερυθρολεύκους” στα προηγούμενα ματς, απάντησε: “Το Νο1 ήταν η επιθετικότητα. Και πρώτα από όλα εγώ… Πρέπει να παίζω επιθετικά και νιώθω πως απογοήτευσα την ομάδα μου. Θέλω να είμαι επιθετικός και όλο αυτό ξεκινά από εμένα. Για αυτό μπήκα στο παρκέ και έκανα αυτή την προσπάθεια στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Όμως, πολλοί συμπαίκτες μου βγήκαν μπροστά σε αυτή την αναμέτρηση, οπότε το κλειδί είναι να παίζουμε επιθετικά”.

Και κατέληξε αναφερόμενος στον εκτός έδρας αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, αλλά και στις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν… “Το κλειδί στο επόμενο ματς, αλλά και στα υπόλοιπα, είναι να είμαστε δυνατοί και σε άμυνα και σε επίθεση. Η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο είναι μια καλή αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…