Κεντρική NBA Πρωτοφανής συντριβή για τους Κινγκς των Ελλήνων (vid)
NBA

Πρωτοφανής συντριβή για τους Κινγκς των Ελλήνων (vid)

kent bazemore hawks

Οι Σακραμέντο Κινγκς βρίσκονται αυστηρά σε rebuilding mode, με πληθώρα νεαρών ταλέντων στο ρόστερ και με την απώλεια ενός σταρ να κάνει “μπαμ”. Ακόμα κι έτσι, όμως, μια ήττα με 46 πόντους διαφορά από μία σχεδόν ισοδύναμη ομάδα φαίνεται πως είναι… too much.

Ειδικότερα, οι “βασιλιάδες” ηττήθηκαν με 126-80 από τους Ατλάντα Χοκς, κάτι που αποτελεί την πιο ευρεία νίκη στην πλούσια, πολύχρονη ιστορία των “γερακιών”!

 

Το παιχνίδι αυτό δεν επιδέχεται καμίας κριτικής, με τους Χοκς να πατούν “γκάζι” στη 2η περίοδο με ένα επιμέρους σκορ 40-19, δίχως να ξανακοιτάξουν πίσω. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 64-35 ενώ η διαφορά έφθασε μέχρι τους 48 πόντους.

Για τους νικητές, ο Ντένις Σρέντερ είχε 21 πόντους κι 8 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής, ο Ντουέιν Ντέντμον είχε 20 πόντους και 14 ριμπάουντ ενώ ο Τόριαν Πρινς πρόσθεσε 14, μαζί με 8 ασίστ.

Συνολικά, η Ατλάντα μοίρασε 40 ασίστ σε 50 εύστοχα σουτ ενώ είχε 16/32 τρίποντα και 24 περισσότερα ριμπάουντ (53-29)!

Όσον αφορά την ελληνική “παροικία” του Σακραμέντο, ο Κώστας Κουφός είχε 7 πόντους, 4 ριμπάουντ κι 1 κλέψιμο σε 16 λεπτά συμμετοχής, με 3/3 δίποντα και 1/4 βολές. Από την άλλη, ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε 4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, μένοντας για 10 λεπτά στο παρκέ.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…