Κεντρική NBA Πολύ άσχημα τα νέα για τον Μίλσαπ
NBA

Πολύ άσχημα τα νέα για τον Μίλσαπ

paul millsap nuggets 1

Τρομερό πλήγμα υπέστησαν οι Ντένβερ Νάγκετς, καθώς ο Πολ Μίλσαπ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό του καρπό, μένοντας εκτός δράσης για 2 έως 3 μήνες, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του Υahoo, Σαμς Σαράνια.

Ο πάουερ φόργουορντ των “σβόλων” χτύπησε στο παιχνίδι της Κυριακής εναντίον των Λέικερς και παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, τα τεστ των τελευταίων 2 ημερών φανέρωσαν όλη την αλήθεια.

Ο Μίλσαπ είναι ένας εκ των πληρέστερων “τεσσαριών” του πρωταθλήματος, καθώς είναι ικανός να υπηρετήσει σχεδόν κάθε ρόλο σε άμυνα κι επίθεση με το σουτ, τη δημιουργία αλλά και την ικανότητα μαρκαρίσματος πολλαπλών θέσεων. Την τρέχουσα σεζόν είχε 15.3 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά αγώνα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη διαμόρφωση του ρεκόρ των Νάγκετς (10-7).

Το κενό που αφήνει ο Μίλσαπ στη θέση “4” θα καλυφθεί ως επί το πλείστον από τον Κένεθ Φαρίντ ενώ κι ο Τρέι Λάιλς αναμένεται να δει τον χρόνο συμμετοχής του να αυξάνεται. Επίσης, οι Νάγκετς μπορούν να πειραματιστούν, ανεβάζοντας τον Γουίλσον Τσάντλερ στη θέση αυτή, αν και η ένδεια του Ντένβερ στη θέση “3” δεν επιτρέπει μεγάλη ευελιξία στις πεντάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…