Κεντρική NBA Πλήγμα με Γκρίφιν στους Κλίπερς (vid)
NBA

Πλήγμα με Γκρίφιν στους Κλίπερς (vid)

blake griffin clippers 1

Οι τραυματισμοί έχουν ταράξει φέτος τους Λος Άντζελες Κλίπερς, με την “κατάρα” αυτή να συνεχίζεται και χθες, “χτυπώντας” τον σούπερ-σταρ της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Μπλέικ Γκρίφιν φάνηκε να γυρίζει το αριστερό γόνατό του κατά τη διάρκεια μιας διεκδικούμενης μπάλας, όταν ο συμπαίκτης του, Όστιν Ρίβερς έπεσε πάνω του.

Μπορεί το χτύπημα να έδειχνε αρκετά σοβαρό αλλά ο Γκρίφιν παρέμεινε στον αγώνα. Η δυσφορία του, όμως, ήταν φανερή, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει τους πόνους. Ως αποτέλεσμα, οδηγήθηκε στα αποδυτήρια και δεν επέστρεψε στο ματς, με τους ιθύνοντες των Κλίπερς να βρίσκονται πλέον σε μεγάλη σύγχυση.

Η επίσημη διάγνωση δεν έχει γίνει ακόμη κι οι πάντες περιμένουν να μάθουν αν ο Γκρίφιν, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμού στο παρελθόν, θα μείνει εκτός δράσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάτρικ Μπέβερλι θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Μίλος Τεόντοσιτς λείπει από τις 21 Οκτωβρίου και δεν πρόκειται να επιστρέψει μέχρι τα Χριστούγεννα ενώ ο Ντανίλο Γκαλινάρι λείπει από τις 5 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το RotoWorld.

Το “μπαράζ” τραυματισμών των Κλίπερς έχει στοιχίσει πάρα πολύ στην ομάδα, η οποία είχε υποστεί 7 σερί ήττες, προτού νικήσει τα 3 τελευταία παιχνίδια τους. Μια ενδεχόμενη μεγάλη, σε διάρκεια, απουσία του Γκρίφιν, όμως, θα βάλει “ταφόπλακα” στις ελπίδες τους για πρόκριση στα πλέι-οφ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …