Κεντρική Basket League Άρης Τέλος το μπάσκετ για Πέτγουεϊ: “Ωρα να σταματήσω να παίζω!”

Τέλος το μπάσκετ για Πέτγουεϊ: “Ωρα να σταματήσω να παίζω!”

petway 2

Με μια… αιφνιδιαστική αναφορά του, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ γνωστοποίησε πως είναι ώρα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση από την στιγμή που δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά! Αυτό μετέφερε ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του Άρη μέσω του λογαριασμού του στο twitter. “Ναι, αν δεν μπορώ να συνεισφέρω πια στο γήπεδο, ήρθε η ώρα να σταματήσω να παίζω. Σέρνομαι, τώρα παίρνω την ευθύνη, καλύτερα να αποσυρθώ τώρα για το καλό της ομάδας”.

Aκόμη έγραψε: “Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχα σε όλη την καριέρα μου και όλες τις ομάδες που έχω παίξει στη ζωή μου για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Ήμουν πάντα ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να πετύχει και είμαι περήφανος για όλες τις καλές στιγμές που είχα στο μπάσκετ. Και είχα κάποιες σπουδαίες στιγμές”.

Επίσης ανέφερε για την διαιτησία: “Κυρίως όταν οι διαιτητές μου φέρονται σαν να είμαι… ρούκι, να μου σφυρίζουν όταν αναπνέω πάνω σε έναν άλλο, είναι ώρα να φεύγω”. Εφόσον ο Πέτγουεϊ παραμείνει σε αυτή την απόφαση, τότε ο Άρης θα κινηθεί για ξένο παίκτη και τον τελευταίο καιρό από την πιάτσα των μάνατζερ λέγεται πως οι “κίτρινοι” “κοιτούν” για καλαθοσφαιριστή στο “1”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…