Κεντρική NBA Παίρνουν το μέρος του Πόρτις οι παίκτες των Μπουλς
NBA

Παίρνουν το μέρος του Πόρτις οι παίκτες των Μπουλς

bobby portis nikola mirotic

Η σεζόν ξεκίνησε με ιδιαίτερα ταραγμένο τρόπο για τους Σικάγο Μπουλς, με τον Μπόμπι Πόρτις να γρονθοκοπεί τον Νίκολα Μίροτιτς κατά τη διάρκεια προπόνησης στις 17 Οκτωβρίου, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο!

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στα παρκέ, έχει τονίσει ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στην ίδια ομάδα με τον Πόρτις και βάσει της στάσης των υπόλοιπων παικτών των Μπουλς, ο Μίροτιτς θα αποχαιρετήσει την “πόλη των ανέμων”!

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των Μπουλς θεωρούν ότι ο Πόρτις είναι πιο αρεστός, καλύτερος συμπαίκτης ενώ προσπάθησε να απολογηθεί στον Μίροτιτς, δίχως να λάβει απάντηση. Έχει γίνει σαφές, πλέον, ότι οι παίκτες του Σικάγο έχουν υιοθετήσει την άποψη ότι “το πρόβλημα είναι του Μίροτιτς“, παίρνοντας απόσταση από τον Μαυροβούνιο, σύμφωνα με τη Chicago Sun-Times.

Ο Πόρτις, μάλιστα, έκανε και το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν προχθές κόντρα στους Ράπτορς, έχοντας 21 πόντους και 13 ριμπάουντ. Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος είχε τιμωρηθεί για τα πρώτα 8 ματς της σεζόν, εξαιτίας του περιστατικού με τον Μίροτιτς.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Μίροτιτς δεν μπορεί να γίνει ανταλλαγή μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, λόγω της ανανέωσης του συμβολαίου του το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με το CBS. Με δεδομένο ότι θα έχει αναρρώσει αρκετά πριν από αυτή την ημερομηνία, οι Μπουλς θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη συνύπαρξη των δύο παικτών στην ομάδα ή στην τοποθέτηση του Μίροτιτς στον “πάγο”, μέχρι να έρθει η παραπάνω ημερομηνία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…