Κεντρική NBA Πανέτοιμος για την επιστροφή ο Πάρκερ!
NBA

Πανέτοιμος για την επιστροφή ο Πάρκερ!

tony parker spurs

Έπειτα από 6 μήνες σκληρής δουλειάς κι αποθεραπείας, ο Τόνι Πάρκερ είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ του NBA! Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος Γάλλος έχει αναρρώσει πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη τένοντα στον αριστερό τετρακέφαλο) και θα βρίσκεται στη διάθεση του Γκρεγκ Πόποβιτς για το αυριανό ματς των Σαν Αντόνιο Σπερς εναντίον των Ντάλας Μάβερικς.

Ο Πάρκερ βρίσκεται εκτός δράσης από τον περασμένο Μάιο, όταν είχε χτυπήσει στο 2ο παιχνίδι της σειράς του 2ου γύρου των πλέι-οφ εναντίον των Χιούστον Ρόκετς. Αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση, ο 35χρονος ακολούθησε ένα πολύ συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας, δούλεψε με τη θυγατρική ομάδα των Σπερς στη G-League κι έτσι κατόρθωσε να βρίσκεται στο 100% πολύ πριν από τις αρχικές εκτιμήσεις, βάσει των οποίων θα επέστρεφε τον Ιανουάριο.

Οι γιατροί είχαν δώσει το “πράσινο φως” στον Πάρκερ από τον Σεπτέμβριο αλλά οι Σπερς δεν βιάστηκαν, όπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση, περιμένοντας μέχρι η φυσική κατάσταση του παίκτη αλλά και η δύναμη του λαβωμένου ποδιού του να φθάσουν στο κατάλληλο σημείο.

Η είδηση της επιστροφής του Πάρκερ ακούγεται πολύ χαρμόσυνη στα αυτιά του Πόποβιτς και του επιτελείου του, καθώς θα καλυφθεί σε ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό η απώλεια του ηγέτη της ομάδας, Καουάι Λέοναρντ, με το διάστημα της απουσίας του να παραμένει άγνωστο.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…